Direct naar de inhoud van deze pagina

Joost-voor-jou.

Titel:
Joost-voor-jou.
Plaats:
Hillegersberg-Schiebroek
Categorie:
Vervoer, Administratie, Boodschappen, (Huis)dieren, Gezelschap, Taal & lezen, Vluchtelingenondersteuning
Aangeboden door:
een vrijwilliger
Bekeken:
752 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van het aanbod.

((Op dit moment, begin 2019, overtreffen de aanvragen de capaciteit van mijn aanbod. Zeker voor langlopende trajecten. Het heeft dus waarschijnlijk even geen zin om te reageren. Proberen voor een ad-hoc activiteit kan echter altijd. Zodra ik weer meer tijd heb voor langere trajecten zal ik mijn aanbod aanpassen. ))

Wat vrije tijd over, dus gelegenheid om ook eens iets voor anderen te doen. 'n Mooi initiatief, Rotterdammers voor elkaar, vlak bij huis. En natuurlijk vind ik het zelf ook erg leuk en boeiend om met anderen, volwassenen, in contact te komen. En onder "anderen" versta ik iedereen, open-minded, ongeacht leeftijd, achtergrond, gender, behoefte, cultuur, gezondheid. Hoe diverser hoe gezelliger. Ech wel !! We zijn er hier met zijn allen, om er voor elkaar te zijn, is mijn motto. Ik hou van gezelligheid en eerlijkheid. Kan goed luisteren naar je verhalen. Humor is in het leven altijd een krachtig element. En ik denk kritisch en analytisch, desgewenst met de blik gericht op oplossingen en mogelijkheden. Belemmeringen en "maar-cultuur" zijn niet mijn ding. Dus ...... wat kan ik voor je doen ? Vraag maar raak. En vergeet niet ook mijn uitgebreide profiel te lezen.

Mijn instelling is dat vrijwilligerswerk mij wel inzet en tijd mag kosten maar geen geld. Mijn aanbod is "vrijwillig" , ik ben niet verplicht tot wat voor werk dan ook. Mijn gemaakte autokosten en parkeernota's dienen uiteraard contant te worden voldaan. Autokosten EUR 0,25 per gereden kilometer en parkeertarief volgens opgave van Park-line. Mijn inzet en tijd zijn uiteraard gratis. Daar is het vrijwilligerswerk voor.

  • Het aanbod van Joost is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Rotterdammersvoorelkaar
  • Joost is eerder via deze website geholpen
  • Joost heeft eerder via deze website geholpen
  • Joost is geregistreerd met Facebook
  • Joost heeft 8 bedankjes ontvangen
Laat Joost weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Geplaatst door:
Profielfoto van Joost
Voor het laatst ingelogd op 17.01.2019
90% profielsterkte
Bedankt voor het melden