Direct naar de inhoud van deze pagina

Aanbod van Rashid

Titel:
Aanbod van Rashid
Plaats:
Delfshaven
Categorie:
Computer, Administratie, Financieel & juridisch, Digitaal & IT
Aangeboden door:
een vrijwilliger
Bekeken:
15 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van het aanbod.

Dag beste lezer,

Ik ben een 27 jarige afgestudeerde jurist op zoek naar vrijwilligerswerk waar ik anderen kan helpen met juridische problemen. Een brief van de gemeente, een factuur van een incassobureau of een aanvraag indienen bij een instantie. Wat moet er gedaan worden en hoe moet het gedaan worden? Ik ben de persoon die het uitzoekt en uitvoert.

In het verleden ben ik maatschappelijk actief geweest door lid te zijn van het bestuur die toezicht hield op een lokale daklozenopvang en momenteel werk ik als vrijwilliger bij Stichting Zwerfkatten Rijnmond. Echter, ik ben sinds kort verhuisd naar Delfshaven en wil toch graag problemen oplossen waar juridische kennis voor nodig is. Ik heb er immers voor gestudeerd. Ik ben bekend met het huidig bestuursrecht en heb in het verleden bijvoorbeeld bezwaarschriften ingediend. Als afgestudeerd jurist heb ik natuurlijk kennis van andere rechtsgebieden zoals bijvoorbeeld contractrecht, strafrecht, faillissement en schuld en vermogensrecht.

Mijn probleemoplossend vermogen is sterk en ik weet de vaak ingewikkelde en gecompliceerde juridische taal gemakkelijk uit te leggen. De termen zijn mij goed bekend en ik weet goed een tekst in simpel Nederlands te parafraseren. Dit heb ik ook vaak mogen horen van anderen. Verder ben ik een actief persoon die graag bezig is en het prettig vind om door te werken. Behulpzaamheid staat bij mij voorop. Ik bied graag een helpende hand waar nodig is. Dit leidt er ook tot toe dat ik een organisatie goed leer kennen, omdat ik niet schuw ben om een nieuwe taak op te pakken.

Dus stuur mij een bericht of neem telefonisch contact met mij op en vertel mij hoe ik u van dienst kan zijn. Bedankt voor het lezen.

Met vriendelijke groet,

Rashid

  • Het aanbod van Rashid is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Rotterdammersvoorelkaar
  • Rashid heeft eerder via deze website geholpen
Laat Rashid weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Geplaatst door:
Profielfoto van Rashid
Voor het laatst ingelogd op 18.03.2019
85% profielsterkte
Bedankt voor het melden