Direct naar de inhoud van deze pagina

Aanbod van Refika

Titel:
Aanbod van Refika
Plaats:
Prins Alexander
Categorie:
Klussen & techniek, Computer, Administratie, Boodschappen, (Huis)dieren, Activiteitenbegeleiding, Gezelschap, Sporten, Huiswerkbegeleiding, Erop uit, Creatief & muziek, Taal & lezen, Vluchtelingenondersteuning, Marketing, communicatie & PR, Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Toezicht & beheer, Digitaal & IT, Geschikt als team- of vriendenuitje
Aangeboden door:
een vrijwilliger
Bekeken:
199 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van het aanbod.

Beste Lezer,

Ik ben een jongedame van 32 jaar en woonachtig in Rotterdam Prins-Alexander. Ik ben al jaren actief geweest als vrijwilliger voor een stichtingen (JCI, Breda en Rotterdam-Haven) ook als bestuurslid. Ik heb gewerkt met ouderen, ex-verslaafden, kinderen en vluchtelingen.

Momenteel heb ik niks wat ik doe om een steentje bij te dragen aan de maatschappij, en dat voelt aan als een gemis. Ik wil graag iets kunnen betekenen voor een ander.

Ik ben goed in alle digitale snufjes omdat ik al jarenlang in de IT werk. Ik heb al meerdere projecten georganiseerd bijvoorbeeld voor kinderen in armoede in Rotterdam en tijdens de vluchtelingen crisis hebben we veel hulp mogen aanbieden. Ik heb als (docent Engels) vrijwillig gewerkt met ex-verslaafde en ouderen. Ik spreek 5 talen, Nederlands, Engels, Turks, Arabisch en Duits. Verder spreek ik wat Spaans en Portugees. Ik ben sociaal en communicatief sterk. En ik ben een fanatieke sporter ik heb een Fitness trainer A certificaat behaald in 2017. Daarnaast ben ik dol op dieren helaas kan ik er zelf geen hebben i.v.m. tijd en ruimtegebrek maar tijdelijk oppassen zou ik helemaal geweldig vinden.

Ik hoor graag van U mocht mijn profiel interessant zijn

Met vriendelijke groet,
Refika

  • Het aanbod van Refika is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Rotterdammersvoorelkaar
  • Refika heeft eerder via deze website geholpen
  • Refika heeft 1 bedankje ontvangen
Laat Refika weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Geplaatst door:
Profielfoto van Refika
Voor het laatst ingelogd op 20.02.2019
65% profielsterkte
Bedankt voor het melden