Direct naar de inhoud van deze pagina

Het mooiste bedrijf van Rotterdam

Rotterdammersvoorelkaar en Jack Bean dagen jouw organisatie uit!

Wil jij samen met ons Rotterdam nóg mooier maken? Zet je dan nu samen met je collega's in voor een ander en meld je aan voor de spannendste bedrijven challenge van het jaar. Doing good is nog nooit zo leuk geweest!

Facebook
Rotterdammersvoorelkaar

Rotterdammersvoorelkaar is een online platform waar alle vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk bij elkaar wordt gebracht zodat er altijd iets te vinden is dat bij je past. Dit doen ze op een leuke, makkelijke en betrouwbare manier. Zo wordt er elke 2 uur een match gemaakt en is er al zo'n 720.000 uur vrijwilligerswerk gerealiseerd in de afgelopen 2 jaar!

JB

Jack Bean

Jack Bean is een duurzame voedsel start-up uit Rotterdam. Met betaalbaar, toegankelijk en vooral lekker plant-based eten wil Jack Bean de transitie naar een meer plantaardig dieet helpen versnellen. Goed voor de Rotterdammer en goed voor de wereld! Jack Bean heeft zijn eerste winkel in juni geopend, recht tegenover Rotterdam Centraal.


Het mooiste bedrijf van Rotterdam, hoe word je dat?

Is jouw bedrijf in Rotterdam gevestigd en heb je een hart voor de stad? Dan is dit je kans om te shinen!

Laat zien dat jij en je collega's betrokken zijn met dit prachtig stukje groen-wit-groen Nederland en zet je nu in voor je mede Rotterdammers. Samen maken we Rotterdam nóg mooier. Samen sterk voor 010!

Hoe werkt het?

Rotterdammersvoorelkaar en Jack Bean dagen Rotterdamse bedrijven uit te laten zien hoe maatschappelijk betrokken zijn bij de stad zijn.

En om dit te vieren wint het mooiste bedrijf van Rotterdam een (h)eerlijke lunch voor het gehele team bij Jack Bean!


1. Plaats je (particulier) hulpaanbod op Rotterdammersvoorelkaar nu hier

2. Deel je hulpaanbod op LinkedIn / Facebook / Instagram / Twitter

3. Vermeld de naam van je bedrijf in je post of hulpaanbod

4. Tag Rotterdammersvoorelkaar zodat de teller in jullie bedrijf gaat lopen

5. Motiveer je collega's om zich als vrijwilliger aan te bieden op Rotterdammersvoorelkaar.nl. Want om te bepalen wie er gewonnen heeft meten wij het aantal medewerkers dat geregistreerd staat op Rotterdammersvoorelkaar.

6. Maak kans op een gratis lunch voor je gehele team bij Jack Bean!


*Deze actie loopt tot 10 oktober 2018
*Gratis lunch bij Jack Bean is voor maximaal 20 personendeelnemers

Deze bedrijven gingen je voor

Houd deze pagina goed in de gaten om te zien welke bedrijven zich inzetten om Rotterdam nóg mooier te maken. Wil jij dat jouw bedrijf hier ook komt te staan? Geef je dan snel op!


benjerry
3vd10BenJerry


"Hoewel Ben & Jerry's oorspronkelijk een Amerikaans bedrijf is, is Rotterdam voor ons afgelopen jaar een belangrijke stad geweest. Om te vieren dat er zo veel vrijwilligers zijn in Rotterdam, lanceerde we afgelopen jaar de smaak Gers Bakkie Roffa, een heerlijke smaak, in een exclusief Rotterdams jassie! Bovendien openden we onze eerste, echte Scoop Shop in het centrum op de Witte de Withstraat en begonnen we onze samenwerking met Rotterdammersvoorelkaar. Meer dan genoeg redenen om trots te zijn op de stad!" – Ben & Jerry'strendsettersgezocht

Ben jij de eerste die zich inzet van jouw bedrijf?

Zet jij de trend binnen je bedrijf? Doing good werkt namelijk super aanstekelijk! Geef je dus snel op voor de bedrijven challenge en wie weet geniet jij volgende week van een (h)eerlijke lunch bij Jack Bean. Zet jij de trend binnen je bedrijf? Doing good werkt namelijk super aanstekelijk! Geef je dus snel op voor de bedrijven challenge en wie weet geniet jij volgende week van een (h)eerlijke lunch bij Jack Bean. De eerste 10 aanmeldingen van de bedrijven challenge ontvangen namelijk een gratis lunch bij Jack Bean t.w.v. 10 euro, goed voor bijvoorbeeld een: japanse noodle salade of een heerlijke bowl curry!teamuitje

Een dag vol impact?

Wil jij met je hele bedrijf iets voor Rotterdam betekenen en nóg meer impact maken? Zet je dan tijdens het volgende team-uitje in voor allerlei mooie initiatieven in Rotterdam! Lees hier hoe de HomeFashion Group zich heeft ingezet voor een ander. Meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@rotterdammersvoorelkaar.nl of door te bellen naar 088-8000603.