Direct naar de inhoud van deze pagina

GLOW UP!

glowuprotterdam

In februari start het gloednieuwe GLOW UP! programma voor Rotterdamse jongeren tussen de 18 en 27 jaar oud. Het programma is speciaal ontwikkeld voor jongeren met een tussenjaar, die gestopt zijn met hun studie of die nog niet goed weten welke richting ze straks op willen. 

Tijdens dit gratis programma, mede mogelijk gemaakt door Netwerk Nieuw Rotterdam, Unie Van Vrijwilligers, Gemeente Rotterdam, Rotterdammersvoorelkaar en Starters4Communities, komen jongeren er binnen een half jaar achter waar ze energie van krijgen. De jongeren krijgen trainingen, persoonlijke coaching, leren hun talenten ontdekken en doen praktijk ervaring op bij mooie maatschappelijke organisaties in Rotterdam. 

 

GLOW UP! jongeren

Het GLOW UP! programma biedt jou een plek om je te ontwikkelen en om maatschappelijke impact te realiseren. Dit zal gebeuren aan de hand van creatieve werkvormen die goed aansluiten op jouw belevingswereld. Dit betekent niet alleen zakelijke groei maar ook persoonlijke groei door bijvoorbeeld meer te gaan focussen op het omgaan met emoties en het najagen van geluk. Verder ga je aan de slag met onderwerpen als online en offline interactie, bewuste levensstijl en het vormgeven van een impactvolle toekomst.

Wil jij in 2020 jezelf ontwikkelen, groeien en ervaring opdoen bij toffe bedrijven in Rotterdam? En ben jij tussen de 18 en 27 jaar oud? Geef je dan nu op voor het gratis GLOW UP! programma speciaal ontwikkeld voor Rotterdamse jongeren zoals jij!

Meer informatie voor GLOW UP! jongeren

 

GLOW UP! organisaties

Het programma is gericht op iets doen voor een ander, de stad Rotterdam en inzicht krijgen in zichzelf; wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? In het programma staat per week 14 tot 16 uur centraal voor het doen van vrijwilligerswerk en 4 uur per week voor groepsbijeenkomsten die gericht zijn op hun persoonlijke ontwikkeling. We zoeken nog maatschappelijke organisaties waar de jongeren terecht kunnen voor het doen van vrijwilligerswerk. 

Ben jij een organisatie binnen de cultuursector, zorg en welzijn, sportsector, buurtiniatieven of sociale onderneming? Ben jij enthousiast om met jonge vrijwilligers te werken en hen te begeleiden in hun vrijwilligersactiviteiten, persoonlijke ontwikkeling en werkhouding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meer informatie voor GLOW UP! organisaties
 

Rotterdam powered by you

GLOW UP! is onderdeel van de maatschappelijke diensttijd 

Lees hier meer over de andere maatschappelijke diensttijd projecten in Rotterdam