Direct naar de inhoud van deze pagina

DOING GOOD, HOE MOEILIJK KAN HET ZIJN?

wechallengeyoubanner neutrale versie

Click here for the English version

Doing good, hoe moeilijk kan het zijn? Nou super easy dus! Rotterdammersvoorelkaar bestaat in september 3 jaar en daarom staat de hele maand september bij ons in het teken van 'doing good'. Verzamel al je collega's, leveranciers, trouwe ambassadeurs en klanten en do good in september! Want Rotterdammersvoorelkaar daagt jou uit voor de doing good maand!

Zijn jullie collega's bij een bakkerij? Ga appeltaarten maken samen met ouderen! Heb jij jouw sportschool opgetrommeld om mee te doen aan de doing good maand? Ga een uurtje ploggen in het park en raap afval op tijdens het joggen!

Doe mee en maak kans op een compleet verzorgd maatschappelijk verantwoord teamuitje of een (h)eerlijke lunch met je team bij Jack Bean!*

'Ga een uurtje ploggen in het park!'

Hoe werkt het?

Stuur een mailtje met de volgende informatie naar Rotterdammersvoorelkaar:

 1. Je naam en de naam van je bedrijf/organisatie/vereniging
 2. Informatie over de doing-good-actie (wat gaan jullie doen)
 3. De datum van de doing-good-actie

Doe mee en start een actie!


Doing good kalender

Is de creativiteit eventjes op? Niet getreurd! Rotterdammersvoorelkaar heeft de hele maand nog eenmalige klussen voor jou op de kalender staan. En maakt het je niet uit welke dag je iemand te hulp kunt schieten? Bekijk dan hier alle eenmalige vragen van mensen uit jouw buurt. Help wanneer dat jou én diegene dat het beste uitkomt.

Doing good kalender

kalender


Veelgestelde vragen

 • Is het de bedoeling dat ik deze actie onder werktijd uitvoer?

Het is niet verplicht om deze actie onder werktijd uit te voeren. Als je werkgever hier toestemming voor geeft is dat natuurlijk mooi meegenomen maar het is niet altijd vanzelfsprekend dat hier uren voor beschikbaar zijn.

 • Mag elk soort bedrijf meedoen?

Jazeker, elk bedrijf / organisatie / (studenten)vereniging mag hieraan meedoen. Of je nu bij de bakker, een advocatenbureau of als ZZP'er werkt, jij kunt iets goeds doen in september.

 • Wat kan ik doen?

Je kunt allerlei doing-good-acties opzetten. Organiseer een buurtbbq met je kantoorburen of vraag aan de Bibliotheek bij jou in de buurt of je een middag aan kinderen kunt voorlezen. Mocht je nu écht niets weten, kun je altijd hierboven kijken op de doing good kalender en hier een hulpvraag uitkiezen.

 • Hoe werkt de kalender?

Klik op de afbeelding 'Doing good kalender'. Een PDF bestand wordt geopend. Klik op de activiteit naar keuze. Stuur het activiteit een bericht wanneer interesse. Je kunt nu aan de slag :). PS: Vergeet ons niet een mailtje te sturen om kans te maken op de mooie prijzen!

 • Moeten al mijn collega's meedoen of kan ik ook alleen meedoen?

Het is niet noodzakelijk dat je hele team / bedrijf meedoet aan de actie. Je kunt je bijvoorbeeld ook samen met een collega opgeven. Leuk is het natuurlijk wel ;).

*Actievoorwaarden
 • Meedoen aan de actie kan van 1 september t/m 30 september
 • Je maakt kans om te winnen als je je opgegeven hebt via de mail en de doing-good-actie ook daadwerkelijk hebt uitgevoerd in de maand september. Dit kun je natuurlijk bewijzen doordat er super leuke foto's van de dag zijn gemaakt en jij ons hierin hebt getagd op social media of deze met ons op een andere manier hebt gedeeld.
 • We maken de winnaars op dinsdag 1 oktober bekend via Facebook en Instagram.
 • Het maatschappelijk teamuitje wordt landelijk verloot en is een landelijke winactie via NLvoorelkaar waarbij ook alle lokale zusterorganisaties deelnemen zoals Rotterdammersvoorelkaar
 • De lunch bij Jack Bean wordt alleen onder Rotterdamse deelnemers verloot.
 • Het maatschappelijk verantwoord teamuitje is voor voor maximaal 12 personen.
 • De lunch bij Jack Bean is voor maximaal 20 personen t.w.v. 10 euro p.p. Goed voor bijvoorbeeld een : japanse noodle salade of een heerlijke bowl curry!