Direct naar de inhoud van deze pagina

Cursus, workshop, training of bijeenkomst toevoegen

Heeft jouw organisatie een interessante cursus/ training/ bijeenkomst waar mensen bij aan mogen sluiten? Denk aan vrijwilligers, mantelzorgers, jongeren of gepensioneerden. Of andere doelgroepen die ook op Rotterdammersvoorelkaar actief zijn. Plaats deze bijeenkomst dan ook op Rotterdammersvoorelkaar zodat meer mensen er gebruik van kunnen maken!

Het lijkt simpel
en dat is het ook

- Loesje -

Cursus plaatsen

De cursusmodule is hier te vinden. Stappenplan voor het plaatsen van een cursus:

  • Log in op Rotterdammersvoorelkaar (als nog geen profiel dan graag eerst registreren en kiezen voor een professioneel account/ namens een organisatie)
  • Ga naar Welkom "naam" (rechts bovenin).
  • In het menu klik je op "Mijn cursusaanbod"
  • Vervolgens op: Nieuwe cursus
Wij raden je aan om bij het aanmaken van een cursusaanbod zo veel mogelijk informatie te vermelden. Geef niet alleen aan waar de cursus over gaat, maar zet hierbij ook de datum, de locatie en de start- en eindtijd van de cursus. De cursus verdwijnt vanzelf na het verstrijken van de startdatum.


Deelnemers

Degene die het organiseert, krijgt een mailtje als er een nieuwe aanmelding is. Rotterdammersvoorelkaar neemt zelf geen contact op met de deelnemers; wij bieden enkel de mogelijkheid bijeenkomsten of trainingen extra onder de aandacht te brengen.


Spelregels

De cursusmodule van Rotterdammersvoorelkaar is bedoeld voor het delen van workshops, trainingen, cursussen en andere interessante bijeenkomsten die raakvlakken hebben met het doel van Rotterdammersvoorelkaar: sociale impact maken door het bij elkaar brengen van vraag en aanbod op het gebied van vrijwillige inzet en burenhulp. Als er een onkostenvergoeding wordt gevraagd dan moet dit duidelijk worden aangegeven. De module is niet bedoeld voor organisaties met een winstoogmerk die betaalde bijeenkomsten organiseren. Geplaatste bijeenkomsten zijn voor iedereen online zichtbaar op www.rotterdammersvoorelkaar.nl/cursusaanbod.