Direct naar de inhoud van deze pagina

Cultuur Concreet

ROTTERDAMMERSVOORELKAAR

Ruim 10.000 Rotterdammers doen al mee! Waar wacht je nog op? Ga aan de slag als creatieve vrijwilliger in de cultuele sector of vind zelf die ene vrijwilliger die bij jouw organisatie past. Op Rotterdammersvoorelkaar brengen we al 2,5 jaar vraag en aanbod samen. Bij ons telt elke Rotterdammer mee, van 0 tot 10. Samen krijgen we het voorelkaar. Benieuwd geworden? Check onze video:

ROTTERDAMMERSVOORELKAAR EN CULTUUR CONCREET

Cultuur Concreet en Rotterdammersvoorelkaar slaan de handen ineen om nóg meer Rotterdammers happy te maken. Zo gaan we er samen voor zorgen dat Rotterdamse vrijwilligers en culturele instellingen elkaar makkelijk kunnen vinden en helpen.

Cultuur Concreet Strak JPG

Rotterdam. Onze stad. Een stad die kunst en cultuur ademt. Kunst en cultuur in allerlei verschillende soorten en maten. Kunst en cultuur voor iedereen. En ook zeker zo belangrijk: kunst en cultuur door en voor Rotterdammers.

Ontelbaar veel culturele initiatieven van Rotterdammers zorgen ervoor dat inwoners van Rotterdam geïnspireerd raken, elkaar ontmoeten en wijken laten opbloeien. Ook bij jou in de buurt.

Hieronder beschreven 5 Cultuur Scouts uit Rotterdam zulke toffe initiatieven zodat jij een idee krijgt van al het moois wat er georganiseerd wordt in je eigen stad. Wil jij ook je steentje bijdragen aan de kunst en cultuursector die Rotterdam rijk is? Bekijk dan nu de vacatures in de categorie ' Creatief & Muziek' of 'Klussen en Techniek' of misschien wel 'Coördineren en Regelen'. Bied je hulp nu aan en maak samen met al deze top initiatieven Rotterdam nóg mooier!

Lees hier hun verhaal