Direct naar de inhoud van deze pagina

Bedrijven met IMPACT

Hi wereldverbeteraar! Weet jij hoe je duurzame sociale impact met jouw bedrijf of organisatie kunt maken op een manier die echt bij jou past? Laat zien dat jij en je collega's betrokken zijn met dit prachtig stukje groen-wit-groen Nederland en zet je nu in voor je mede Rotterdammers. Samen maken we Rotterdam nóg mooier. Samen sterk voor 010!

3 Manieren om IMPACT te realiseren:

WhatsApp Image 2018-09-21 at 14.06.46

  • Teambuilding met impact

Wil jij met je hele bedrijf iets voor Rotterdam betekenen en nóg meer impact maken? Zet je dan tijdens het volgende team-uitje in voor allerlei mooie initiatieven in Rotterdam. Zo hebben afgelopen september meer dan 100 COTY medewerkers zich ingezet om onder andere dit lieve meisje een mooie dag te bezorgen. Dit deden zij door hun eigen talenten in te zetten, namelijk uiterlijke verzorging. We zorgen ervoor dat er altijd iets bij zit wat bij jullie bedrijfswaarden, wensen en mogelijkheden past.

Meer informatie


  • Doing good op intranet

Koppel het vrijwiligersnetwerk van NLvoorelkaar met meer dan 20.000 openstaande klussen aan het intranet van jouw organisatie. Laat medewerkers een interesseprofiel invullen zodat zij actief gematched worden aan doing good klussen die perfect bij hun skills en passie passen!


  • Bedrijven Challenge

Wil jij samen met ons Rotterdam nóg mooier maken? Zet je dan samen met je collega's in voor een ander en meld je aan voor de spannendste bedrijven challenge van het jaar. Doing good is nog nooit zo leuk geweest! Het afgelopen jaar lanceerde we de eerste editie samen met restaurant Jack Bean. Wegens succes zal in september de tweede editie van de bedrijven challenge van start gaan. Meedoen? Houd onze Linked In in de gaten en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

verhaal1 verhaal2 verhaal3 verhaal4